Masuri specifice pentru prevenirea contaminarii si raspandirii virusului COVID19:

1. Suplimentarea numarului de dispensere cu dezinfectant, acestea se regasesc la fiecare intrare in unitate si in zonele foarte circulate. Personalul este obligat sa il foloseasca la intrarea in unitate, dupa fiecare contact cu alta persoana si din 2 in 2 ore.
2. Angajatii foloseasc termometrul pentru verificarea temperaturii corporale la intrare, temperatura care nu trebuie sa depaseasca 37.5° C. Totodata au obligatia sa-si masoare temperatura si acasa, inainte de plecare.
3. In urmatoarea perioada, angajatii se vor prezenta la serviciu: fara ceasuri, fara bijuterii, fara bani numerar. (telefoanele/portofelele/cheile vor fi dezinfectate si lasate in zona de vestiare, iar accesul la acestea va fi limitat).
4. Tot spatiul se dezinfecteaza la plecare, la venire si apoi, pe parcursul zilei din 2 in 2 ore.
5. Recipientele de livrare sunt manipulate doar cu mănuși de protecție de către personal care poartă mască.
6. Livratorii vor purta manusi. De asemena se incurajeaza plata cu cardul.
7. Am crescut cantitatea de materii prime comandata de la furnizori, astfel incat sa reducem numarul receptiilor de marfa, implicit, contactul cu personalul acestora.
8. Transportul personalului se face doar cu autoturisme proprii, dezinfectate.
Mentionam ca pana in prezent, nici unul dintre angajatii nostri sau apropiati ai acestora nu au fost suspectati de purtarea acestui virus.

Va dorim multa sanatate!

Echipa HomeMadeFood